Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 december 2018, 20:09

Snelheidsmeetapparatuur geplaatst aan de Zielhorsterweg in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: zondag 13:54 uur

AMERSFOORT – Woensdagavond 12 december heeft het verkeershandhavingsteam van de politie meetapparatuur geplaatst aan de Zielhorsterweg in Amersfoort. De meetapparatuur is geplaatst ter hoogte van het transformatorhuisje van de spoorwegen.

Gedurende 14 dagen zullen de verkeersaantallen, tijdstippen en snelheden gemeten worden. De metingen zijn niet direct gericht op het constateren van verkeersovertredingen, maar bedoeld om de situatie ter plaatse te meten.

De aanleiding zijn klachten over de snelheden waarmee wordt gereden. Indien de metingen daar aanleiding toe geven kunnen later maatregelen worden getroffen waaronder bijvoorbeeld snelheidscontroles. De meetapparatuur is ook al opgesteld aan de Nijverheidsweg-Noord.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.