Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 december 2018, 10:48

Vrouw aangereden bij de Albert Heijn in Bunschoten-Spakenburg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:54 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Een vrouw is maandagmorgen aangereden door een auto op de Tuinfluiter in Bunschoten-Spakenburg. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de parkeerplaats van supermarkt Albert Heijn.

Het is niet duidelijk of de vrouw fietsend of lopend was. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen door ambulancepersoneel meegenomen. Tijdens het ongeluk werd ook nog een fietser aangereden. Deze heeft geen letsel opgelopen.

Door het ongeluk konden andere auto’s tijdelijk de parkeerplaats niet meer verlaten. Hierdoor ontstond er een file. Personeel van de winkel hebben het verkeer geregeld en eerste hulp verleend aan het slachtoffer.

112 Bunschoten-Spakenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten-Spakenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten-Spakenburg. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten-Spakenburg kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten-Spakenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.