Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 januari 2019, 1:46

Jongeren gewond na vechtpartij bij voetbalclub in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:55 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 20 januari zijn een aantal jongeren gewond geraakt bij een vechtpartij rond het terrein van voetbalclub IJsselmeervogels. Door een onbekende oorzaak is er ruzie ontstaan tussen een groep jongeren en volwassen.

De politie ter plaatse bevestigd dat er een vechtpartij heeft plaatsgevonden. Volgens meerdere getuigen zijn de personen die gevochten hebben afkomstig uit Tilburg. Ze waren hier om naar de derby te kijken. De derby trekt altijd veel publiek van buitenaf. De jongeren zijn afkomstig uit Bunschoten. Op dit moment kan de politie niet bevestigen of de groep uit Tilburg komt. De groep is door de politie naar een parkeerplaats gebracht. Meerdere politiewagens zijn ter plaatse. Ook politiehonden zijn aanwezig.

Het is niet bekend of er ook iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. Er is vooral letsel zoals bloedneuzen, blauwe ogen en snijwonden.

Update
De politie heeft een man van 52 jaar uit Tilburg aangehouden voor mishandeling en een 28-jarige man uit Krimpenerwaard voor belediging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.