Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 februari 2019, 0:36

Drie personen aangehouden na politieachtervolging door Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:55 uur

BUNSCHOTEN – Op zaterdagavond 9 februari heeft de politie rond 23:15 uur drie personen aangehouden voor openlijke geweldpleging in Bunschoten.

Volgens politiewoordvoerster Jacqueline van Houten kregen agenten de melding van een ruzie tussen een paar personen en dat er zijn banden van een auto lek waren gestoken. Bij aankomst van de politie gingen een aantal personen er vandoor in een personenauto. Agenten hebben deze auto na een korte achtervolging aan de kant gezet op de Veenestraat en de drie inzittenden aangehouden. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te hebben gereden.

Wat precies hun rol en betrokkenheid is bij de openlijke geweldpleging is de recherche op dit moment aan het onderzoeken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.