Redactie 112 0 reactie(s) za 16 maart 2019, 18:27

Politie sluit café Kajuit in Bunschoten-Spakenburg tijdelijk na vechtpartij voetbalsupporters

Laatst bijgewerkt: zondag 13:55 uur

BUNSCHOTEN – De politie heeft op de middag van zaterdag 16 maart café Kajuit aan de Turfwal in Bunschoten-Spakenburg tijdelijk gesloten; dit na een vechtpartij. Tussen wie er exact is gevochten is nog onduidelijk.

Het lijkt er nu op dat een groep supporters van voetbalvereniging Katwijk, die vanmiddag een wedstrijd speelde tegen de IJsselmeervogels, na het café is gekomen en daar de confrontatie heeft opgezocht met supporters van hun tegenstander. Hierbij zouden rake klappen zijn uitgedeeld, maar voor zover bekend is niemand gewond geraakt. De politie heeft de groep uit elkaar gehaald en de deuren van het café tijdelijk gesloten. De groep supporters van Katwijk is terug begeleid naar het sportcomplex, waarvan dan ze met de bus terug naar huis zijn vervoerd. Het café is inmiddels weer geopend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.