Redactie 112 0 reactie(s) za 03 augustus 2019, 17:08

Ambulance kan moeilijk bij slachtoffer komen vanwege paaltjes op fietspad tussen Bunschoten en Nijkerk

Laatste update: 22 aug 2021 13:57 uur

BUNSCHOTEN / NIJKERK – Op zaterdag 3 augustus is rond 13:40 uur een sololance uitgerukt naar de dijk tussen Bunschoten en Nijkerk. De ambulance was eerst naar Bunschoten gegaan ter hoogte van het scoutinggebouw. Hier bleken paaltje te zitten bij de fietspad.

Met spoed ging de sololance opzoek naar een andere plek om op het pad te komen. Dit bleek alleen niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk kwam die aan bij Nekkeveld. Ook hier bleken weer paaltjes te staan. Een omstander wist gelukkig iemand die de sleutel had. Ondertussen werd er overlegd of het mogelijk was om het slachtoffer naar een andere plek te laten lopen. Omstanders die eerste hulp hadden geboden zagen dat niet zitten omdat het slachtoffer naast veel pijn aan het pols ook duizelig begon te worden. De sololance stond ook meters verder.

Uiteindelijk kon de paal weggehaald worden waarna de ambulancebroeder naar het slachtoffer kon gaan. Om 14:21 uur was de sololance bij het slachtoffer. Het ging waarschijnlijk om een eenzijdig ongeval met een fiets.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons