Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 augustus 2019, 16:49

Traumahelikopter landt in Eemdijk voor gewonde scooterrijder

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:57 uur

EEMDIJK – De hulpdiensten zijn maandagmiddag 26 augustus uitgerukt voor een ongeval op de Eemdijk in Eemdijk. Volgens omstanders is daar een scooterrijder ongelukkig ten val gekomen.

Voor het slachtoffer is ook een traumahelikopter met aan boord een Mobie Medisch Team (MMT) geland. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken en daarna met spoed meegenomen naar het ziekenhuis.

Veel omstanders die bij de Eem aan het zwemmen waren kwamen kijken bij het ongeval. De scooter is door de politie in beslag genomen en zal opgehaald worden door een bergingsbedrijf.

112 Eemdijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Eemdijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Eemdijk. Alle 112 alarmeringen uit Eemdijk kan je live volgen via 112 meldingen Eemdijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.