Redactie 112 0 reactie(s) za 07 september 2019, 17:55

Slachtoffer moet lang op ambulance wachten bij ongeval in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:57 uur

BUNSCHOTEN – Op zaterdag 7 september is een bestuurder op een bromfiets aangereden door een auto op de Kuyperstraat in Bunschoten. Het slachtoffer had veel pijn. Het duurde lang tot de ambulance aanwezig was. De ambulance is zonder spoed aangekomen.

Omstanders hadden eerste hulp verleend. Een medewerker van het Rode Kruis kwam toevallig voorbij en heeft ook nog geholpen. Deze medewerker was eigenlijk onderweg naar de Visserijdag. Het slachtoffer heeft letsel aan zijn been. Het slachtoffer lag op zijn buik op straat. Deze houding maakte het extra zwaar voor het slachtoffers. Omdat niet bekend was welk letsel die had hebben omstanders gewacht met omdraaien tot de ambulance er was. Het slachtoffer kon omgedraaid worden nadat die pijnstilling heeft gekregen.

Het gaat waarschijnlijk om een voorrang fout. Vermoedelijk is het een flinke klap geweest omdat het stuur van de bromfiets helemaal gebogen is. Door het ongeval konden overige automobilisten tijdelijk er niet langs. Fiets en voetgangers hadden geen last van het ongeval. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.