Redactie 112 0 reactie(s) za 19 oktober 2019, 4:26

Installatiemonteur in Bunschoten voor tweede maal slachtoffer van voertuigbrand

Laatst bijgewerkt: zondag 13:57 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 oktober is er aan de Sweelinckstraat in Bunschoten een bestelbusje in brand gevlogen. Het gaat vermoedelijk om brandstichting. Vrijdag 18 oktober was er ook al een voertuigbrand in Bunschoten. De brandweer heeft het gereedschap in het voertuig kunnen redden. De bus heeft veel schade opgelopen door de brand.

De eigenaar van de bus is al voor de tweede keer slachtoffer van een voertuigbrand. In mei is zijn bestelbus ook al in brand gevlogen. Deze stond toen op de Chopinstraat. Het slachtoffer is installatiemonteur. Hij heeft zijn bus en gereedschap dus hard nodig om zijn werk te blijven doen. De politie gaat zorgen dat het voertuig weg gesleept gaat worden. Al het gereedschap is uit zijn bus gehaald, zodat die eventueel met een andere bus wel weer aan het werk kan.

Mensen die iets verdacht gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie. Mensen uit de buurt kwamen kijken bij de brand. Afgelopen maanden zijn er veel voertuigenbranden geweest in Bunschoten. Dit zorgt voor veel onrust bij inwoners. Ze vermoeden dan ook dat er een pyromaan actief is in het dorp.

Zie ook:

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.