Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 december 2019, 3:44

Grote brand in uitgaansgebied van Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:58 uur

BUNSCHOTEN – Op in de nacht van donderdag op vrijdag 27 december rond 1 uur kreeg de brandweer een melding van een brand aan de Hoekstraat in Bunschoten-Spakenburg. Aangekomen bleek het te gaan om het Café Thuus.

Toen de brand ontstond waren was er nog veel uitgaanspubliek in het centrum. In de Hoekstraat zitten de meeste kroegen van het dorp. Of er ook bezoekers aanwezig waren in Café Thuus is onbekend.

Veel uitgaanspubliek kwamen kijken bij de brand. De politie heeft gezorgd dat iedereen op een veilige afstand stond. Sommige mensen vonden het toch nodig om langs het lint te gaan. De politie heeft de nodige waarschuwingen moeten geven. Veel mensen wilde ook langs het lint omdat hun fiets binnen het lint stond.

Bij de brand is ook een ambulance opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft een aantal mensen nagekeken. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

Update

‘Inmiddels is duidelijk dat er geen mensen meer in het pand zijn, hiervan was korte tijd sprake. Brandweer is nu bezig om uitbreiding naar de belendingen te voorkomen.De bewoners worden opgevangen bij familie en vrienden. Pand is onbewoonbaar. Over de oorzaak is niets bekend, daar zal onderzoek naar gedaan worden.’, aldus de brandweerwoordvoerder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.