Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 05 februari 2020, 16:12

Baggerwerkzaamheden levert tientallen fietsen op in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – In Bunschoten wordt deze week flink gebaggerd. Hierbij wordt het slib dat in de loop van de jaren op de bodem is opgehoopt, verwijderd en afgevoerd.

Ook op de Kerkstraat worden er baggerwerkzaamheden uitgevoerd. Dit heeft tientallen fietsen opgeleverd. Dit heeft geleid tot meerdere bergen fietsen. Naast fietsen liggen er ook verkeersborden in. De meeste fietsen zijn niet meer bruikbaar. Het is niet bekend waardoor er zoveel fietsen in de sloot liggen op de Kerkstraat.

De baggerwerkzaamheden zullen ongeveer 7 weken duren. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij de sloten rondom begraafplaats De Akker, bedrijventerrein Haarbrug-Noord, Sportpark de Vinken, het Kerkepad en ook aan de oostzijde van bedrijventerrein De Kronkels en de Spakenburgergracht

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.