Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 maart 2020, 16:20

Dronken fietser bij knooppunt Hoevelaken van de snelweg gehaald

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

HOEVELAKEN – Zondagmorgen, omstreeks 06.15 uur, hebben agenten van Politie Baarn ondersteund bij een melding in Amersfoort. De agenten kregen een melding dat er een fietser op de snelweg (A1) zou fietsen. Gezien de gevaarzetting zijn de agenten met spoed ter plaatse gegaan.

Op knooppunt Hoevelaken troffen zij een dronken jongen op een fiets aan. Hij was zo dronken dat vragen van de agenten beantwoorden ook moeilijk verliep.

Uiteindelijk wist hij te vertellen dat hij in het centrum van Amersfoort is geweest en onderweg naar huis was. Omdat deze jongen zodanig onder invloed van alcohol was hebben de agenten hem bij zijn ouders thuisgebracht.

Gezien de hele situatie heeft deze jongen een bekeuring gekregen voor: het niet voeren van fietsverlichting, fietsen op de vluchtstrook en openbare dronkenschap.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.