Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2020, 16:32

Fietser gewond bij aanrijding op rotonde in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – Op de rotonde van de Westsingel en de Bramslaan in Bunschoten-Spakenburg heeft maandag 9 maart rond 16 uur een aanrijding tussen een fietser en een personenauto plaatsgevonden.

Door omstanders werd direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer in afwachting van de ambulance. De ambulance ter plaatse heeft de zorg voor het slachtoffer overgenomen. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. De fiets van het slachtoffer is meegenomen door een familielid. Volgens een omstander heeft het slachtoffer de rotonde van de goede kant genomen.

Een agent ter plaatst spreekt waardering uit naar alle burgers die hun handen uit de mouwen hebben gestoken. ‘Het is erg fijn dat omstanders het verkeer hebben geregeld. Hierdoor konden schoolkinderen die net uit school kwamen veilig oversteken’, aldus de politie.

Het verkeer heeft enige hinder ondervonden door het ongeval. Ook een auto verderop op de Westsingel zorgde voor verkeershinder. De auto was uitgevallen en wilde niet meer verder rijden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.