Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2020, 22:31

Zwaar beschadigde auto aangetroffen bij bushalte in Hoogland

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

HOOGLAND – Maandagavond rond 20:15 is een zwaar beschadigde auto aangetroffen bij een bushalte aan de N199 ter hoogte van Nieuwland. Van de bestuurder is er geen spoor.

Het betreft een Seat Ibiza. De schade is opgelopen door een botsing met een andere wagen bij Hoogland. Die auto is er veel erger aan toe. Die is over de kop geslagen via de berm struiken naar de ventweg. De chauffeur heeft licht letsel aan zijn hand.

Update

Volgens een getuige was de wagen die leeg bij Nieuwland was aangetroffen en de veroorzaker was al vlak voor het ongeval slingerend aan het rijden, wieldoppen verliezend, en ook over de middenberm rijdend. Een getuige, een weggebruiker die is gestopt, heeft de besuurder van de auto op de kop uit zijn benarde positie geholpen. De auto op zijn kop is dus aangereden door de slingerende auto.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.