Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 maart 2020, 5:55

Brandweer rukt groots uit voor brand bij vishandel in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – Op woensdag 11 maart rond 5 uur is er brand uitgebroken bij een vishandel op de Palingweg. Een werknemer had roetdeeltjes op de grond gevonden, waarna ze de situatie niet vertrouwde en de brandweer heeft gebeld. De brandweer heeft de brand snel opgeschaald naar het sein grote brand omdat de situatie binnen in het gebouw onduidelijk was.

Het was voor de brandweer onduidelijk waar daadwerkelijk de brandhaard was. De brand is aan de linkerkant van het gebouw ontstaan. Bij aankomst was er veel rookontwikkelingen.

‘In Bunschoten is het sein brand meester gegeven. Hoewel de brand niet uitslaand is geweest is de schade aanzienlijk. Binnen staan bakwagens (verkoopwagens) die veel roet en rookschade hebben opgelopen.’, aldus de brandweerwoordvoerder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.