Redactie algemeen 0 reactie(s) di 17 maart 2020, 15:12

Balie in deurpost en dranghekken bij bakkerij in Hoogland

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

HOOGLAND – Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maatregelen genomen wegens het coronavirus. Voor de winkel is een looproute gemaakt met dranghekken. Op de dranghekken zitten lintjes om de 1,5 meter. Zo is het duidelijk welke afstand er gehouden moet worden. Ook in de winkel zelf zijn de nodige maatregelen genomen. In de winkel is een doorzichtige plexiglazen plaat geplaatst als afscheiding tussen klanten en onze winkelmedewerkers. De winkel roept iedereen op om met een pinpas te betalen.

Vóór de opening dinsdagochtend werd hard gewerkt aan de opbouw van een balie in de deurpost bij bakker Van de Kletersteeg in Hoogland. Afgelopen zaterdag en zondag is aan het idee gewerkt en geklust. Normaliter hecht het bedrijf veel waarde aan klantcontact waardoor het dicht op de klant staat; zo is de zaak ingericht. Ter bescherming van het personeel moest dat nu dus anders vond Wim vd Kletersteeg. Fa. Beenbouw afbouwschilders bedrijf werd ingeschakeld en heeft afgelopen dagen de balie gemaakt die voldoende afstand creëert. Ook is er een plexiglas afscherming gemaakt. De afstands lintjes aan de dranghekken beschermen de klanten zelf door voldoende afstand te markeren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.