Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 20 maart 2020, 16:32

Kaartjes worden langs gebracht bij zorgcentrum in Bunschoten wegens bezoekersverbod

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – Op vrijdag 20 maart heeft de zorgcentrum een container buiten neergezet. In de container kan post gedaan worden voor de bewoners van de Haven. Vanmiddag werd de eerste post al in de container gedaan. Een kaartje om de eenzaamheid te verzachten.

‘Naar aanleiding van de opnieuw aangescherpte maatregelen van de overheid heeft het managementteam van De Haven besloten om aanvullende preventieve maatregelen te nemen. We willen benadrukken dat er onder medewerkers en cliënten nog geen besmetting met het coronavirus is geconstateerd. De Haven wordt per direct gesloten voor bezoek van buitenaf. Dit betekent dat de eerste contactpersoon en/of vaste bezoeker geen toegang meer hebben tot onze cliënten. Het dringende advies aan cliënten is om niet naar buiten te gaan en ook geen sociale contacten buiten De Haven op te zoeken.’, aldus zorgcentrum de Haven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.