Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 april 2020, 17:22

Man loopt meerdere breuken op bij ongeval op de Blauwe Reiger in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – Op woensdag 8 april rond 15:15 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Blauwe Reiger in Bunschoten. Een man op een scooter is door een onbekende oorzaak onderuit gegaan. De man heeft een flinke hoofdwond en is slecht aanspreekbaar.

Omstanders, boa’s en medewerkers van Eemfors hebben eerste hulpverleend aan het slachtoffer. Het slachtoffer heeft aan de politie aangegeven gedronken te hebben. Het ambulancepersoneel vermoed dat het slachtoffer meerdere ribben en een sleutelbeen heeft gebroken. Het slachtoffer zal met spoed afgevoerd worden naar het ziekenhuis in Utrecht. De politie laat de scooter van het slachtoffer wegslepen. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.