Redactie algemeen 0 reactie(s) za 11 april 2020, 17:40

Met de hoogwerker op bezoek bij verzorgingshuis Arkemheen in Nijkerk

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

NIJKERK – Zaterdagmiddag 11 april kwam een hoogwerker ter plaatse aan de Vetkamp in Nijkerk. Demey Evers vond dat het niet langer kon dat de ouderen van verzorgingshuis Arkemheen hun familie niet meer kon zien en bedacht daarom een ludieke actie.

Zijn moeder werkt in het verzorgingstehuis en zag dat de ouderen daar hun geliefde familie enorm miste in deze tijd. Hierop heeft Demey contact gelegd met het bedrijf Boels om te vragen of zij een hoogwerker beschikbaar wilde stellen. Boels wilde dit belangeloos.

Met de hoogwerker gaan familie en vrienden de lucht in om te kunnen zwaaien of een praatje te kunnen maken met de ouderen. Mensen konden zich hiervoor opgeven via de mail. Naar verwachting zullen ze tot 16.00 uur doorgaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.