Redactie 112 0 reactie(s) wo 15 april 2020, 16:20

Verdachte (32) aangehouden in onderzoek naar overleden persoon in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:59 uur

BUNSCHOTEN – De recherche is een onderzoek gestart naar aanleiding van een sterfgeval vannacht in Bunschoten-Spakenburg. In een woning aan de Hoekstraat troffen agenten na een melding omstreeks 02.15 uur een overledene aan. De toedracht van de dood van de persoon wordt onderzocht.

De overleden man bewoonde het huis aan de Hoekstraat. Omdat onduidelijk is onder welke omstandigheden de man precies is gestorven, doet de politie onderzoek. Vannacht is daarom al een team van rechercheurs naar de woning gekomen om sporenonderzoek uit te voeren. Ook vandaag gaat het onderzoek verder. Rechercheurs zullen onder meer een buurtonderzoek uitvoeren.

Getuigen
De recherche is op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over wat er vannacht is gebeurd. Heeft u iets gezien wat mogelijk te maken kan hebben met deze zaak? Neem dan contact op met het opsporingsteam via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem, bel 0800-7000.

Update

De politie heeft zojuist een 32-jarige man aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van een persoon vannacht in Bunschoten-Spakenburg. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.