Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 04 juni 2020, 16:10

Filmopnames voor ‘Vissers in verzet’ in centrum van Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

BUNSCHOTEN – Op donderdag 4 juni worden in het centrum van Bunschoten filmopnames gemaakt voor ‘Vissers in Verzet’. Op zaterdag 19 september zal Bunschoten veranderden in een grote openluchttheater. Naast het toneelstuk wat dan opgevoerd wordt, zullen de beelden dan ook uitgezonden worden.

Veel jongeren en (oud)leerlingen van het Oostwende College werken mee aan het stuk. Vorige maand hebben de deelnemers audities gedaan.

‘De Stichting Vissers in Verzet heeft als missie om herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden, daarmee te investeren in de democratische waarden en normen van onze jeugd én volwassenen alsook om slachtoffers te herdenken en te gedenken’, aldus Stichting Vissers in Verzet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.