Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2020, 16:42

Politie doet onderzoek naar grote hoeveelheid aangetroffen fietsen in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

BUNSCHOTEN – Op maandagmorgen 15 juni heeft de politie een grote hoeveelheid fietsen aangetroffen op de Prinses Irenestraat in Bunschoten. De fietsen staan in de achtertuin van een woning. Er is door de politie een onderzoek gestart. De eerste fietsen zijn de door de politie meegenomen. Ze zullen waarschijnlijk nog meerdere keren moeten rijden.

Een man die langs kwam herkende de gestolen fiets van zijn dochter. Hij mocht de fiets niet meteen meenemen. Dit moest namelijk in overleg met de Officier van justitie. Het is niet bekend of de politie een aanhouding heeft gedaan. Buurtbewoners reageren geschrok en verwachten dat de man per ongeluk aan gestolen fietsen is gekomen.

‘De bewoner haalt wel eens fietsen uit de sloot die zijn gedumpt, die fietsen gebruikt die dan voor zijn hobby’, althans een voorbijganger.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.