Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2020, 16:29

Telefoon in beslag genomen van taxichauffeur na verkeersongeval in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

BUNSCHOTEN – Op dinsdag 16 juni is rond 9:30 uur een fietser aangereden door een taxibus op de Fokjesweg in Bunschoten. Het slachtoffer heeft letsel aan de schouder. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance.

De politie heeft de telefoon in beslag genomen bij de bestuurder van de taxibus. Er zal onderzoek gedaan worden of die de telefoon gebruikt is tijdens het ongeval. De bestuurder was niet blij met de inbeslagname. Hij heeft de telefoon nodig om in contact te blijven met zijn klanten. Het kan enige tijd duren voordat die de telefoon weer terug krijg. Op de motorkap van de taxibus zat een flinke deuk door de klap.

De fiets van het slachtoffer is opgehaald door een bekende. Er lag veel bloed op de weg. De politie heeft dat weggehaald door een pion te vullen met slootwater.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.