Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2020, 16:42

Fietser aangereden door personenauto op de Nijkerkerweg in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:00 uur

BUNSCHOTEN – Op woensdag 24 juni heeft rond 8:35 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Nijkerkerweg in Bunschoten tussen een fietser en een personenauto. De fietser is enkele meters verder terecht gekomen. De fietser had geen voorrang op de plek van het oversteken.

Een wandelaar heeft eerste hulp verleend. Een ambulancemotor was al eerst aanwezig. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Het slachtoffer is vermoedelijk tegen de voorraam van de auto gekomen. Aan de auto is te zien dat het een flinke klap is geweest. Op het dak van de auto zit een flinke deuk.

Mogelijk komt de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) nog langs voor onderzoek. Ook de bestuurder van de auto is nagekeken door de ambulancedienst, hij was niet gewond. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.