Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juli 2020, 17:18

Doorbraak in zaak ‘kettingrukker’: 25-jarige verdachte opgepakt door politie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:01 uur

HAARLEM – Op dinsdag 28 juli is een 25-jarige man uit Uithoorn door de politie aangehouden. De man wordt ervan verdacht op meerdere locaties in Nederland slachtoffers (veelal oudere dames) te hebben beroofd van hun sieraden door deze van de hals af te trekken, waarna hij er meestal vandoor ging op een scooter. De verdachte zit in beperkingen, wat betekent dat de verdachte alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Hij wordt ervan verdacht actief te zijn geweest in meerdere plaatsen, onder andere in Leusden, Bunschoten, Driebergen, Aalsmeer, Leiderdorp, Lisse, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, De Bilt en Aalsmeer.

112 Haarlem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Haarlem lees je in onze categorie 112 Nieuws Haarlem. Alle 112 alarmeringen uit Haarlem kan je live volgen via 112 meldingen Haarlem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.