Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) za 12 september 2020, 16:31

Politie opgeroepen voor ontsnapt paard in het centrum van Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:02 uur

BUNSCHOTEN – Op zaterdag 12 september rond 11:30 uur is de politie met twee wagens met spoed uitgerukt naar het centrumgebied van Bunschoten. Een paard was ontsnapt tijdens het wandelen.

Het paard was niet meer in bedwang te houden. Volgens een omstander rende het paard door het centrum. De politie heeft het niet bevestigd dat het paard door het centrum liep. In het centrum was ook markt. Het paard kon uiteindelijk gevangen worden. Ze zijn toen naar de Groen van Prinsterersingel gelopen. Daar is de eigenaar van het paard naar toegekomen. Niemand is gewond geraakt.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.