Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2020, 6:11

Woningen ontruimd vanwege scooter brand op de Plevier in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – In de nacht van zaterdag op zondag 1 november ,rond 4:30 uur, is brand ontstaan bij een scooter op de Plevier in Bunschoten. Bij aankomst van de brandweer was de brand overgeslagen naar meerdere woningen. Brandweerlieden hebben meerdere woningen tijdelijk ontruimd. Zowel beneden als boven zitten woning.

Een bewoner werd niet wakker. De brandweer heeft de deur opengebroken. Uiteindelijk is de bewoner naar buitengekomen. Ze was erg geschrokken van de brand. Brandweerlieden hebben uit twee woningen nog huisdieren gehaald. Meerdere woningen hebben flinke schade opgelopen door de brand. De politie was met meerdere wagens aanwezig. Ze hebben de woning afgezet voor onderzoek.

Op de Plevier is het al enige tijd onrustig in de straat. Enkele bewoners hebben een conflict met elkaar. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Brandstichting wordt dan ook niet uitgesloten. Om 3:45 uur heeft ook al een autobrand plaatsgevonden in Bunschoten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.