Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 november 2020, 5:13

Conifeer in lichterlaaie naast woonhuis in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

BUNSCHOTEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 november, rond 1:55 uur, is brand ontstaan aan de Nijkerkerweg in Bunschoten. De bewoner had daarvoor ‘vuurwerkbommen’ gehoord. Hij hoorde daarna een vreemd geluid. Zijn conifeer naast het woonhuis bleek toen in brand te staan. Volgens de bewoner waren de vlammen metershoog. Hij had zelf een bluspoging gedaan.

De opgeroepen brandweer had de brand snel onder controle. Overslag naar de woning kon voorkomen worden. Met een warmtebeeldcamera hebben ze gecontroleerd of de brand goed uit was. Of de brand ook daadwerkelijk is ontstaan door vuurwerk is niet bekend. De politie was met twee wagens aanwezig. Een van de wagens was aan het rond rijden in de omgeving. De conifeer stond naast een slaapkamer. Bij overslag had de brand dan ook rampzalige gevolgen kunnen hebben.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.