Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 november 2020, 1:59

Brandweer staat klaar met brandslang in Bunschoten, bewoner doet verbaasd de deur open

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:03 uur

BUNSCHOTEN – Op zondag 29 november rond 22:44 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand op een zolder van een woning aan de Leeuwerik in Bunschoten. Twee politiewagens waren snel aanwezig en zijn meteen gaan zoeken naar een mogelijke brandhaard. Ze hebben bij de woning van de melding op de ramen lopen bonken.

Een bewoner deed verbaast de deur open. Ondertussen was ook de brandweer aangekomen. Brandweerlieden hadden meteen een lange slang uitgerold, die de zolder zal kunnen bereiken. Uiteindelijk bleek de inzet van de brandweer niet nodig. Volgens een brandweerman ging het om loos alarm. Uit de schoorsteen van de woning kwam wel veel rook. Ook de opgeroepen hoogwerker uit Amersfoort kon weer retour.

Voor de brandweer was dit hun eerste uitruk in hun nieuwe brandweerpakken. Nog niet alle brandweerlieden hebben al een nieuw pak ontvangen. De nieuwe pakken bevatten extra opvallende reflectiestrepen.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.