Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) za 23 januari 2021, 17:41

Personenauto raakt van A1 bij Amersfoort en knalt tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 23 januari rond 17.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A1 in Amersfoort. Een personenauto is door onbekende reden van de snelweg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Meerdere hulpdiensten kwamen naar het ongeval. De bestuurder is bij het ongeval gewond geraakt. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Eén rijbaan was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De brandweer heeft door middel van een hydraulische schaar de motorkap open gebroken om te zoeken naar eventuele lekkende vloeistoffen.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.