Redactie 112 0 reactie(s) di 23 februari 2021, 15:44

GGD is geschokt door vandalisme van teststraat in Bunschoten

Laatste update: 22 aug 2021 14:04 uur

BUNSCHOTEN – Afgelopen nacht hebben onbekenden bij de GGD testlocatie bij de Immanuelkerk in Bunschoten bewegwijzeringsborden en de GGD tent buiten de kerk beklad met leuzen. Op dit moment weet de GGD niet wie hiervoor verantwoordelijk is. De GGD is gesprek met de politie voor aangifte.

De bekladding heeft geen gevolgen gehad voor de ingeplande tests, deze hebben gewoon doorgang kunnen vinden zonder dat er wachttijden ontstonden. De schade omvat, voor zover bekend, een aantal bewegwijzeringsborden en een aantal tentdoeken. De doeken zijn vanmorgen vervangen door nieuwe doeken. Ook de bewegwijzeringsborden zullen moeten worden vervangen. Aan de Immanuelkerk zijn geen vernielingen aangebracht.

‘De GGD is geschokt door dit vandalisme. Dit soort acties hebben hun weerslag op onze medewerkers. We werken hard om de pandemie te bestrijden en het project grootschalig testen in samenwerking met de gemeente Bunschoten is een belangrijk middel dat we inzetten in de strijd tegen het virus.’, aldus de GGD.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons