Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 01 maart 2021, 19:49

Opmerkelijke demonstratie tegen gesloten terrassen in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op maandag 1 maart heeft een demonstratie plaatsgevonden in het centrum van Bunschoten. Frits Spetter is vandaag 25-jaar getrouwd en wilde daarom in het centrum gaan eten. Zijn plan was om in het centrum een tafel en twee stoelen neer te zetten en eten af te halen om het vervolgens aan tafel op te eten.

Hij heeft hiervoor een aanvraag gedaan bij de gemeente Bunschoten. De gemeente Bunschoten heeft geen toestemming gegeven. Dit vond Frits vreemd omdat er wel vis, patat, chocomel, koffie en ijsjes wordt opgegeten in het centrum. Hij is toen in contact genomen met een jurist. De jurist heeft hem aanbevolen om te gaan demonsteren en de demonstratie aan te melden bij de gemeente.

Hij demonstreert voor het open stellen van de terrassen en anders handhaven van groepsvorming. Zijn plan was om tijdens de demonstratie alsnog te gaan eten. Maar op het laatste moment is die opgebeld door de burgermeester. De burgemeester heeft hem verteld dat absoluut niet gegeten mocht worden. Anders zal de demonstratie worden afgebroken en zal Frits een forse boete ontvangen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons