Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 08 maart 2021, 16:36

Youtuber Giel de Winter filmt in Bunschoten voor het nieuwe programma ‘De Politieachtervolging’

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:04 uur

BUNSCHOTEN – Op maandag 8 maart was Youtuber Giel de Winter van het kanaal StukTV opgesloten in een bestelbus in Bunschoten. Het betrof een opname voor het nieuwe programma ‘De Politieachtervolging’. Veel kinderen kwamen kijken bij de opnames. Een aantal aanwezige jongeren probeerde met Giel uit de bestelbus te bevrijden.

In de bestelbus zat ook een acteur die agent speelde. Met bruut geweld heeft ze de bevrijding kunnen voorkomen. Een van de jongeren heeft een pijnlijke hand er aan overgehouden. Na afloop van de opname heeft de acteur nog met de jongeren gepraat en excuses gemaakt.

Op verschillende plekken in Bunschoten zijn opnames gemaakt. Het programma zal in mei worden uitgezonden. Na afloop is Giel op de foto gegaan met een aantal jongeren. In het programma moeten Giel, Thomas en Stefan uit handen blijven van de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.