Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 08 april 2021, 16:43

Filmopnames voor Vissers in Verzet bij de visafslag in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

BUNSCHOTEN – Op donderdag 8 april werden filmopnames gemaakt ter hoogte van de oude visafslag aan de Oude Haven in Bunschoten. Het betrof filmopnames voor voor ‘Vissers in Verzet’. Eerder was de bedoeling om in 2020 een openluchttheatervoorstelling te geven. Door de coronamaatregelen was dit niet mogelijk. De voorstelling werd toen verplaatst naar 2021. Ook dit jaar gooide corona roet in het eten.

De organisatie heeft nu besloten om de voorstelling als film uit te zetten. Op 5 mei de film zal onder andere te bekijken zijn op RTV Utrecht. Vandaag werden de laatste opnames gemaakt.

‘De Stichting Vissers in Verzet heeft als missie om herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden, daarmee te investeren in de democratische waarden en normen van onze jeugd én volwassenen alsook om slachtoffers te herdenken en te gedenken’, aldus Stichting Vissers in Verzet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.