Redactie 112 0 reactie(s) za 17 april 2021, 15:53

Mountainbiker maakt salto bij aanrijding op de Westsingel in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op zaterdag 17 april rond 13:30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op Westsingel/ Kronkels in Bunschoten. Een mountainbiker is aangereden door een auto. De mountainbiker is gewond geraakt. De boa’s waren snel aanwezig. Ze konden weinig betekenen en gingen daarom alweer snel verder met hun werkzaamheden.

Volgens een ooggetuigen heeft de mountainbiker door de klap een salto gemaakt. Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen. De mountainbiker is nagekeken door de ambulancedienst. Hij is behandeld aan zijn verwondingen. Agenten hebben een blaastest gedaan bij de bestuurder van de auto. De bestuurder reed niet in zijn eigen auto.

Door de klap heeft de auto en de mountainbike schade opgelopen. In het wiel van de mountainbike zit een slag. Agenten hebben geholpen met de afhandeling van het incident. De oorzaak van de het ongeval is niet bekend.

De laatste tijd vinden er met regelmaat ongevallen plaats op de Westsingel. Gisteren heeft er ook al een ongeval plaatsgevonden op de Westsingel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons