Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 21 april 2021, 17:25

Minister Hugo de Jonge neemt eindrapport over grootschalig testen in ontvangst in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:05 uur

BUNSCHOTEN – Minister De Jonge (Volksgezondheids, Welzijn en Sport) heeft vanmiddag het rapport ‘Grootschalig en Risicogericht Testen’ in ontvangst genomen in Bunschoten-Spakenburg.

In de maanden januari tot maart hebben 4 pilots plaatsgevonden. In Lansingerland werd grootschalig testen ingezet na een uitbraak van de Britse variant op een basisschool. Later werden eveneens pilots gehouden in Rotterdam-Charlois, Dronten en Bunschoten.

Alle pilots zijn intensief gevolgd met gedrags- en epidemiologisch onderzoek. Zo is inzicht ontstaan in de vraag wanneer en onder welke omstandigheden grootschalig testen zinvol is. Ook is duidelijk geworden welke kosten ermee gemoeid zijn en wat de opbrengsten zijn in het bestrijden van het virus.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.