Redactie 112 0 reactie(s) do 06 mei 2021, 22:41

Handhaver dooft vuurtje op skatebaan in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op donderdag 6 mei rond 21:15 uur was brand ontstaan bij een hangplek op de skatebaan in Bunschoten. Volgens meerdere getuigen was de brand aangestoken door jongeren. Om de brand te stichten werd vermoedelijk wasbenzine gebruikt. Dit heeft enige tijd voor grote vlammen gezorgd. Jongeren hebben op het skatepark afgelopen dag vaker gespeeld met vuur en wasbenzine. Gemeentelijke handhavers waren snel aanwezig. De brand was toen al een flink minder geworden. Een handhaver heeft de brand gedoofd.

Een van de aanwezige jongeren baalden van de brand. Hij is bang dat de gemeente mogelijk nu niet meer wilt meedenken over de uitbreiding van het skatepark. Jongeren willen graag een uitbreiding of een nieuw skatepark omdat het vaak te druk is. De jongeren die mogelijk betrokken waren bij de brandstichting waren al vertrokken. Handhavers hebben nog enige tijd met de jongeren gepraat. Een van de handhavers heeft aan de jongeren een voorbeeld geven over hoe gevaarlijk vuur kan zijn.

Ook de brandweer kwam nog langs. Brandweerlieden hebben een snelle controle gedaan. Ze hoefde niks meer te doen en konden alweer snel vertrekken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.