Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 mei 2021, 15:47

Scooterrijdster in Bunschoten breekt tand bij aanrijding met auto

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op vrijdagmorgen 7 mei heeft een ongeval plaatsgevonden op de Huismus in Bunschoten. Een scooterrijdster was met haar scooter in botsing gekomen met een auto. Beide voertuigen hebben forse schade.

Een buurtbewoner hoorde een harde knal en is meteen gaan kijken. Ze heeft de hulpdiensten gebeld en ontfermden zich over het slachtoffer.

De scooterrijdster was gewond geraakt. Ze had in elk geval een afgebroken tand. Ook was ze flink geschrokken. In de ambulance zijn ze enige tijd bezig geweest met het verzorgen van het slachtoffer. Ze werd meegenomen met de ambulance. De automobilist was niet gewond geraakt.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De voertuigen reden elkaar tegemoet. In de richting die de scooterrijdster reed werd je verblind door de laagstaande zon. Vermoedelijk heeft ze teveel naar links gereden. Een buurtbewoner heeft een bezem gehaald en de weg schoongeveegd. Op de lagen veel brokstukken van de scooter.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.