Logo 112Bunschoten

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 23 mei 2021, 17:07

Flashmob in binnenstad van Amersfoort vraagt aandacht voor racisme en vreemdelingenhaat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:05 uur

AMERSFOORT – Amersfoort centrum is zondagmiddag 23 mei verrast door een flashmob. Een flashmob is een grote groep mensen die plotseling op een openbare plek iets ongebruikelijks doet en daarna even snel weer uiteenvalt.

Het initiatief van deze flashmob met de titel ‘Levensvreugde’ is overgewaaid uit Frankrijk. Daar zingen grote groepen ‘Danser Encore’ van Kaddour Hadadi. Kaddour is actief in de strijd tegen racisme en vreemdelingenhaat en voorvechter van waarden als menselijke broederschap en solidariteit.

Deze flashmob mocht dan wel samenvallen in de coronatijd, het is en blijft géén demonstratie maar een boodschap voor en naar iedereen dat levensvreugde een keuze is; voor iedereen die verlangt naar vrijheid, blijheid en hartsverbinding. Muzikaal, vocaal en dansend is er uiting gegeven aan deze vreugdevolle en geweldloze samenkomst.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.