Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 mei 2021, 16:33

Scooterrijder aangereden op druk kruispunt in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 14:06 uur

BUNSCHOTEN – Op vrijdagmiddag 28 mei rond 12:25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Molenstraat / Zuidwenk in Bunschoten. Op het moment van het ongeval was het erg druk op het kruispunt met verkeer. Een scooter en auto kwamen met elkaar in botsing. Voor de bestuurder van de scooter werd een sololance opgeroepen.

Het slachtoffer werd nagekeken door een ambulancemedewerker. Uiteindelijk werd besloten dat het slachtoffer niet naar het ziekenhuis moest. Door de klap had het slachtoffer schaafwonden opgelopen. Met een auto werd het slachtoffer naar huis gebracht. Agenten hebben geholpen met de afhandeling. De scooter heeft schade opgelopen door het ongeval. De schade aan de auto is beperkt gebleven. De scooter had voorrang.

Eerder vandaag had in Bunschoten ook al een ongeval plaatsgevonden. Ook bij dat ongeval was een scooter betrokken.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.