Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 juni 2021, 0:25

Persoon te water langs de A1 in Amersfoort, vier personen aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:06 uur

AMERSFOORT – Rond middernacht is een auto met Poolse kentekenplaten gestopt op de vluchtstrook van de A1 omdat een inzittende dorst kreeg. Deze besloot om water uit de naast gelegen sloot te drinken maar viel hierbij in de sloot. De persoon is door de gearriveerde politie uit de sloot getrokken.

Tijdens de afhandeling van het incident werden twee inzittende agressief en deze zijn door meerdere agenten aangehouden, dit ging met veel verzet. In totaal zijn 4 personen aangehouden voor openbare dronkenschap, mogelijk waren zij ook onder invloed van drugs. Niemand raakte bij het ongeval gewond.

Om er zeker van te zijn dat er niet nog meer slachtoffers waren is een enorm gebied langs de A1 afgezocht. Één rijstrook was hierdoor tijdelijk buiten gebruik.

112 Amersfoort

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amersfoort lees je in onze categorie 112 Nieuws Amersfoort. Alle 112 alarmeringen uit Amersfoort kan je live volgen via 112 meldingen Amersfoort.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.