Redactie 112 0 reactie(s) za 12 juni 2021, 4:10

Bestuurder bestelbus geboeid afgevoerd na botsing tegen lantaarnpaal in Bunschoten

BUNSCHOTEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juni rond 1:15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Kronkels in Bunschoten ter hoogte van de Edisonweg. Het betrof een eenzijdig ongeval. Een bestuurder van een bestelbus was tegen een lantaarnpaal gereden. Vermoedelijk heeft die de bocht te ruim genomen. De lamp van de lantaarnpaal was naar beneden gevallen. Op de weg lag een grote hoeveelheid glas.

De bestuurder probeerde nog weg te rijden. Dit was niet meer mogelijk. Zijn auto wilde niet goed starten. Een ambulance werd opgeroepen naar het incident. De bestuurder werd nagekeken door de ambulancedienst. Hij sprak gebrekig Nederlands. Uiteindelijk bleek dat hij niet gewond was.

Het duurde enige tijd tot de politie aanwezig was. Agenten hebben een alcohol en drugstest uitgevoerd. Na de testen werd besloten om de bestuurder aan te houden. De reden voor aanhouding is niet bekend. Hij werkte rustig mee aan zijn aanhouding. De politie heeft hem geboeid en nog gefouilleerd.

Ook zijn auto werd doorzocht door de politie. Een bergingsbedrijf werd heeft de bestelbus meegenomen. De bestelbus had forse schade opgelopen. Een agent heeft al het glas van de weggehaald. Meerdere voertuigen reden door het glas. Ook een melkwagen. De bestuurder van de melkwagen werd aangesproken door de politie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons