Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 juni 2021, 4:30

Tiener aangehouden na onrust in park in Bunschoten

BUNSCHOTEN – Op zaterdagavond rond 23.45 uur was de politie opgeroepen voor jeugdoverlast in een park bij de wijk Koenraadswetering in Bunschoten. Wat de overlast precies inhield, is niet bekend.

De politie was met meerdere wagens aanwezig. Een grote groep jongeren van ongeveer vijftig personen waren aanwezig. Bij aankomst van de politie sloegen ze op de vlucht en gingen ze enkele meters verder staan. Agenten hebben de jongeren meerdere keren verzocht om te vertrekken.

Een tiener werd aangehouden door de politie. De reden van zijn aanhouding is niet bekend. Aanwezige jongeren waren het niet eens met zijn aanhouding. Meerdere agenten werden uitgescholden door aanwezig jongeren met woorden zoals ‘kankerwout’ en ‘vieze homo’. Het bleef nog lange tijd een kat-en-muisspel.

De aangehouden jongen werd meegenomen naar het politiebureau. Zijn ouders zullen daar ingelicht gaan worden. Enkele jongeren die op de vlucht waren geslagen gingen hun fiets halen. Agenten hebben deze jongeren aangesproken en verteld dat wegrennen voor de politie geen goede keuze is.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons