Logo 112Bunschoten

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 juli 2021, 16:49

Straat groot afgezet bij incident op de Bachlaan in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 14:06 uur

BUNSCHOTEN – Op zondag 4 juli rond 14:35 uur heeft een incident plaatsgevonden op de Bachlaan in Bunschoten. De politie was massaal aanwezig. Ook de brandweer werd opgeroepen. Meerdere brandweervoertuigen waren aanwezig. De omgeving werd groot afgezet door de hulpdiensten.

Een woning werd geventileerd. Volgens buurtbewoners werd daar een gaslucht geroken. Een persoon werd meegenomen door de politie. De persoon luisterde goed naar de politie en handboeien waren niet nodig. Wat zijn betrokkenheid is bij het incident, is niet bekend.

Ook een jerrycan werd aangetroffen. Rond de jerrycan hing een benzinelucht. Enkele buurtbewoners waren geschrokken van de massale inzet van de hulpdiensten. Wat er precies is gebeurd, is onbekend. Woordvoerders van de hulpdiensten konden op dit moment nog niks vertellen over het incident.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.