Redactie — 1120 reactie(s) — zo 01 augustus 2021, 4:40

Nachtelijke autobrand op de Botter in Bunschoten

BUNSCHOTEN – Op zondag 1 augustus rond 3:15 uur zag een voorbijganger die onderweg was naar huis iets branden bij een auto aan de rechterkant op de Botter in Bunschoten. Hij heeft contact opgenomen met de brandweer. De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al flink in brand. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De brand zorgde enige tijd voor een forse rookontwikkeling.

Een buurtbewoner was wakker geworden van geroezemoes en een harde knal. Mogelijk werd de hard knal veroorzaakt door kapot knallende autobanden. De buurtbewoner is altijd alert bij geluid in haar straat. Ze verteld dat ze al eerder een autobrand heeft meegemaakt in de straat. De auto heeft forse schade opgelopen en moet als verloren worden beschouwd. Vooral de voorkant heeft veel schade. Een brandweerman heeft bij de woning aangebeld van de eigenaar van de auto. De eigenaar werd alleen niet wakker van de bel en is daarom nog niet op de hoogte.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Ook is het niet bekend of de politie onderzoek gaat doen naar de oorzaak. De politie was niet aanwezig bij de brand.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons