Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 augustus 2021, 4:40

Nachtelijke autobrand op de Botter in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op zondag 1 augustus rond 3:15 uur zag een voorbijganger die onderweg was naar huis iets branden bij een auto aan de rechterkant op de Botter in Bunschoten. Hij heeft contact opgenomen met de brandweer. De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al flink in brand. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De brand zorgde enige tijd voor een forse rookontwikkeling.

Een buurtbewoner was wakker geworden van geroezemoes en een harde knal. Mogelijk werd de hard knal veroorzaakt door kapot knallende autobanden. De buurtbewoner is altijd alert bij geluid in haar straat. Ze verteld dat ze al eerder een autobrand heeft meegemaakt in de straat. De auto heeft forse schade opgelopen en moet als verloren worden beschouwd. Vooral de voorkant heeft veel schade. Een brandweerman heeft bij de woning aangebeld van de eigenaar van de auto. De eigenaar werd alleen niet wakker van de bel en is daarom nog niet op de hoogte.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Ook is het niet bekend of de politie onderzoek gaat doen naar de oorzaak. De politie was niet aanwezig bij de brand.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.