Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 augustus 2021, 15:16

Auto raakt te water op De Kronkels in Bunschoten

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op vrijdagmorgen 20 augustus rond 6:30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op De Kronkels in Bunschoten. Een automobilist was door een onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen. Niemand was gewond geraakt bij het incident.

Agenten hebben geholpen bij het incident. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld. Al snel was een bergingswagen aanwezig. Met zijn wagen was het niet mogelijk om de auto uit de sloot te krijgen. Er werd daarom een extra bergingswagen met een kraan opgeroepen.

Een medewerker van het bergingsbedrijf moest acrobatische kunsten uithalen om bij de auto te komen. Met behulp van een bezem werd een spanband door het raam van de auto gedaan. De auto werd uit het water getild. Collega’s van het slachtoffer kwamen met een groep kijken bij het incident. De nodige foto’s werden gemaakt door zijn collega’s. Het incident zorgde voor enige verkeershinder voor fietsers. Uiteindelijk is het slachtoffer lopend naar zijn werk gegaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.