Redactie ongeval 0 reactie(s) za 06 november 2021, 13:43

Pakketbezorger aangereden in Bunschoten, slachtoffer ernstig gewond naar het ziekenhuis

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op zaterdag 6 november is een pakketbezorger ernstig gewond geraakt op de Tabakskamp in Bunschoten. Tijdens het uitstappen werd een pakketbezorger aangereden door een auto. Vermoedelijk stapte hij uit bij de zijdeur.

Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is geland in een naastgelegen weiland. Het personeel van van de traumahelikopter werd opgehaald door de politie.

Hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het slachtoffer. Het slachtoffer werd meegenomen naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Volgens buurtbewoner is de pakketbezorger erg geliefd in de wijk. Sommige buurtbewoners waren geschrokken dat hem iets was overkomen. Het incident zorgde voor enige verkeershinder. Voorbijkomende jongeren hebben het ongeval zien gebeuren. Of de pakketjes in de wijk vandaag nog bezorgd gaan worden, is niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.