Logo 112Bunschoten

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 21 juli 2023, 4:12

Ravage en twee gewonden na ongeval op de A1 bij Amersfoort

AMERSFOORT – Donderdagavond 20 juli om 23.00 uur heeft een flink ongeval plaatsgevonden op de A1 in Amersfoort.

Net voorbij afrit Amersfoort-Noord ging het goed mis. Door onbekende oorzaak reed een bestuurder van de Fiat 500 achterop een Opel, dit betrof een huurauto. Beide wagens raakte zwaar beschadigd door de klap. De Opel kwam tegen de vangrail tot stilstand. Beide bestuurders van de voertuigen raakte gewond. Het ambulancepersoneel heeft beide slachtoffers behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis.

Door het ongeval werd de snelweg in de richting van Barneveld volledig afgesloten. Bestuurders werden via afrit Amersfoort-Noord van de snelweg gehaald en moesten een alternatieve route zoeken.

Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan, wordt nog onderzocht door de aanwezige agenten. Een bergingsbedrijf zal zorg dragen voor het afslepen van de voertuigen. Hoe laat de snelweg vrijgegeven wordt, is niet bekend.

Locatie

112 Melding

23:01:03 20-07-23 Aanrijding letsel A1 Re 42,4 Amersfoort Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.