Logo 112Bunschoten

Redactie brand 0 reactie(s) di 04 juli 2023, 15:54

Rookwolken boven Bunschoten-Spakenburg vanwege brand bij visgroothandel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Bij een groothandel voor vis, schaal en schelpdieren aan de Snoekbaarsweg in Bunschoten-Spakenburg is vanmiddag een grote brand uitgebroken. Meerdere bluswagens uit de omgeving werden rond 13:30 uur met spoed opgeroepen voor de zeer grote brand. 

Het vuur was uitslaand en de brandweer zet in om uitbreiding te voorkomen. 

Bij de brand kwam veel rook vrij die tot in de verre omtrek te zien was. De brandweer adviseerde omwonenden en ooggetuigen om uit de rook te blijven en vroeg mensen om hun nieuwsgierigheid in bedwang te houden en niet te komen kijken zodat de brandweermensen hun werk ongestoord konden doen.

Het vuur is groot en deels geblust. Kort voor 15.00 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zet een cobra cutter in om het vuur achter een stalen wand te doven.

Door de snelle opschaling van de brandweer heeft de brand zich niet kunnen uitbreiden naar naastgelegen loods en woonhuis. Alle medewerkers en bewoners hebben de panden kunnen verlaten en er zijn geen mensen gewond geraakt bij deze brand. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.

112 Bunschoten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Bunschoten lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten.

Locatie

112 Melding

13:33:54 04-07-23 P 1 (Grote BR) BR industrie Snoekbaarsweg Bunschoten-Spakenburg 090133 Monitorcode Brandweer Regionaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.