Logo 112Bunschoten

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 26 augustus 2023, 17:49

Supportersbus rijdt tegen geparkeerde auto in Bunschoten-Spakenburg

Laatst bijgewerkt: zaterdag 26 aug 2023 om 18:19 uur

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Zaterdagmiddag 26 augustus tegen 16.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Westdijk in Bunschoten-Spakenburg.

Een supportersbus, vol met voetbalfans van Rijnsburgse Boys, raakte een geparkeerde auto met zijn achterkant. De schade aan de auto bleef beperkt, gezien de omstandigheden. Agenten die al aanwezig waren vanwege desbetreffende voetbalwedstrijd, hielpen bij het regelen van de schadeafhandeling. De eigenaar van de auto was een Engelssprekende man, die snel ter plaatse was om de schade te regelen. De aanwezige uitsupporters in de bus zorgden niet voor problemen tijdens het wachten met de afhandeling.

In eerste instantie was het plan om de uitsupporters eerst te laten vertrekken, gevolgd door het wegrijden van de bussen. Vervolgens zouden de hekken geopend worden zodat de supporters van Spakenburg konden vertrekken zonder in buurt van de uitsupporters te komen. Vanwege de schadeafhandeling was een van de bussen echter nog niet vertrokken toen de supporters van Spakenburg naar buiten gingen. Dit zorgde niet voor problemen. Supporters van Spakenburg gedroegen zich netjes.

Foto’s : AS Media

20230826174759.jpg

112 Bunschoten-Spakenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Bunschoten-Spakenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Bunschoten-Spakenburg. Alle 112 alarmeringen uit Bunschoten-Spakenburg kan je live volgen via 112 meldingen Bunschoten-Spakenburg.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Bunschoten

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Bunschoten
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.